Трима души са били убити при стрелба снощи на коледния базар в

...
Трима души са били убити при стрелба снощи на коледния базар в
Коментари Харесай

Българка в Страсбург: Все още има страх и притеснение

Трима души са били убити  при  стрелба нощес на коледния базар в Страсбург , заяви министърът на вътрешните работи на Франция Кристоф Кастанер , съобщи ДПА. Френските управляващи преглеждат случилото се като  терористичен акт.  Други 12 души са ранени, а шестима от тях са в сериозно положение, удостовери министърът пред публицисти в Страсбург.

Българският публицист Мариета Димитрова, която е на работна аудиенция в Страсбург, се оказа в центъра на трагичните събитие през миналата нощ във френския град.

„ В момента обстановката се успокоява , има засилено полицейско наличие на всички места. По-спокойно е към този момент, само че сигурно има боязън и терзание към момента “, споделя пред DarikNews Мариета.

Тя и хората, с които е била схващат за случая безусловно 15 минути, откакто се е случило. Били са в ресторант наоколо до базара.

„ Нашата група мина през него 15-20 минути по-рано през базара “, изяснява журналистът.-->
 БГНЕС
В ресторанта, в който българската група е била, се оказва че е потърсил помощ един от ранените, който по-късно е умрял.

Останахме в ресторанта над 5 часа , до момента в който служителите на реда събраха улики пред него и изнесоха тялото. Беше извънредно стресово, всички бяха уплашени, само че резервираха успокоение, не се позволи суматоха и безпорядък “, добавя описа си Димитрова.

Още по тематиката: 



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР